Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Four Swords Adventures

GameCube
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    7 januari 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    154
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.9

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 17:00

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta Zelda spel ska man precis som i Four Swords, spela flera stycken. Man är en till fyra Link och kämpar sig igenom många ställen och tempel. För att kunna spela flera stycken måste man ha en Gameboy kabel till sitt Gamecube. Man spelar alltså med Gameboy. Under spelets gång möter man massvis med fiender och bossar och samlar på sig många olika föremål. Man kan också spela mot varandra i en het kamp.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är bra. Det är inte så bra som jag hade hoppats på men det duger fint. Det är roligt att spela ensam, men ju fler man blir, ju roligare blir det. Att spela fyra stycken är bland de roligaste man kan göra. Det som gör att jag inte gillar detta spel är grafiken. Det hade varit mycket bättre om det varit Gamecube grafik. I det hela stora så är detta ett bra spel.

Betyg till spelet
Grafiken är som sagt dålig. Den passar inte i på ett Gamecube spel, snarare på en Gameboy. Ljudet är bra, även om vissa låtar blir lite dryga i längden. Spelkänslan är mycket bra, både bra för nybörjare och proffs. Men spelar man ensam blir det lite svårt att byta formationer ibland. Hållbarheten är också mycket bra. Det är ett stort spel och räcker länge.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8