Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Collector's Edition

GameCube
The Legend of Zelda: Collector's Edition
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    485
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 17:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är inget spel i sig, utan det innehåller 4 spel och några Zelda filmer. I det första spelet, som är det första Zelda spelet, så spelar man som hjälten Link. Där ska han rädda princessan från Ganon. I det andra spelet ska Link möta en ny fiende, sin egen skugga. Det spelet är mer annorlunda med bland annat sido kamera vinkel och ett poäng system. I det tredje spelet, som är det kända Ocarina of Time, ska man åter igen rädda princessan från Ganondorf. Spelet har mycket hög kvalitet och man möter många härliga utmaningar under spelets gång. I det fjärde och sista ska man som Link rädda ett nytt land från att bli mosade av en måne som är på väg att falla ner. I det spelet kan man samla på sig massor av olika masker som hjälper hjälten under spelets gång. Därefter sitt namn, Majora's Mask. Sedan finns det några Zelda filmer i detta spel och även ett demo på ett annat Zelda spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att alla spelen på denna skiva är mycket bra. Bäst är Ocarina of Time, men de andra är också toppen spel. Det är också roligt med filmerna man får med, de ger också en del nöje. Det som inte är bra med detta spel är att det inte går att köpa i affärerna. Man kan endast få det av Nintendo. Eftersom det är flera olika spel är det svårt att jämföra, men i det stora hela är alla spelen bra.

Betyg till spelet
Grafiken är bra i alla spelen. Inte som Gamecube grafik, men för att vara grafiken till deras orginal konsoll är den bra. Ljudet är bra i alla spelen, många låtar man kan njuta av. Det är också bra spelkänsla i alla spelen. Men i det andra spelet kan det ibland bli lite krångligt, i tanke på att man kan hoppa. Alla dessa spel räcker långt, framför allt de som är konventerade från Nintendo 64.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8