Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Collector's Edition

GameCube
The Legend of Zelda: Collector's Edition
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    485
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av luffy_d

Inskickad av luffy_d den 19/09 -05 08:03

Handling / story / vad man gör i spelet
det här spelet inne håller fyra olika spel.the legend of zelda.zelda 2.zelda ocarina of time.zelda majoras mask.dom här spelen har också funnits på nes och nintendo 64.det är lite svårt att skriva om alla spelen så jag skriver om ocarina of time.great i kokiri forest har alla en fe som skyddar en.men en pojke hade ingen fe han hette link.en dag sänder great deku tree en fe till link och säger att deku trädet har valt ut honom.efter link besegrar monnstret som finns i deku trädet säger han att en ond man försöker ta över landet hyrule.då börjar links äventyr.

Vad jag tycker om spelet
det försa spelet är ju inte så bra eftersom den va på den gamla nes.om man gemför med dagens konsoler.det andra spelet är i 2d man kan tro att det är dåligt men ju längre man kommer desto roligare blir det.ocarina of time tycker jag är det bästa spelet i skivan.majoras mask är lite svårt och man fastnar lätt.det dåliga är att det inte är något nytt.förutom ett demo på zelda windwaker.

Betyg till spelet
grafik:det är ju olika spel. men jag tar ocarina of time(den bästa)grafiken är faktisk jätte bra bara att gubbarna är kantiga.så den får en 8.
spelkänsla:(ocarina of time)är otroligt bra den får en 10.hållbarhet:(ocarina of time)är otroligt bra det finns massor av bossar och gåtor att lösa så den får en tia.ljud:som alla zelda perfekt.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10