Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Collector's Edition

GameCube
The Legend of Zelda: Collector's Edition
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    485
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av dist_som_fan

Inskickad av dist_som_fan den 12/07 -05 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
The Legend Of Zelda: Collector's Edition, med de 4 originala Zelda spelen.
The Legend Of Zelda som kom ut först till NES 1987 har konverterats till GameCube form.
Jag har provat spelet lite ibland, det är mycke tråkigare än de nya plattforms spelen.
Det här spelet handlar om att du ska rädda prinsessan Zelda från den onde Ganon!
Du kommer möta en massa olika fiender och hitta en massa nya föremål.
The Adventure Of Link kom ut till NES första gången 1988, ett år efter The Legend Of Zelda, jag har inte provat spelet så jättemycket, det var ungefär samma sak som med The Legend Of Zelda, det var inte lika roligt som dom nya spelen.
Jag vet inte exakt vad man ska göra, har inte kommit så långt än.
The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time, släpptes 1998 till N64, när jag var yngre brukade jag låna det här spelet av pappas arbets kompis som hade klarat ut det. Det här är mitt absoluta favoritspel just nu!
Det här spelet handlar om att du hamnar i ett äventyr där du ska rädda Hyrule från den onde Ganondorf. Du kommer hamna på en väldigt lång och svår resa för att möta Ganondorf, du ska in i skogen, under vattnet, uppför berg, ut i öknen och även möta skräcken i skuggan på kyrkogården på din väg!
The Legend Of Zelda: Majora's Mask, släpptes 2000 till N64, fick det på julafton, då blev det mitt favorit spel, tills jag klarade ut det! I det här spelet är du på en hemlig och personlig resa för att finna en "älskad och ovärderlig vän".
På vägen blir du rånad Skull Kid som är förhäxad av en mask vid namn Majora's Mask. Han tar Ocarina of Time och även Epona(din häst) av dig. När du sen träffar honom förvandlar han dig till en Deku Scrub. Du träffar en maskförsäljare(han som ägde Happy Mask Shop i Ocarina Of Time)! Nu ska du finna Skull Kid och försöka ta tillbaka Majora's Mask av honom så att Majora's Masks förtrollning bryts och världen är säker.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att de två Zelda spelen från N64 är roligast, för att det är i dom spelen som det roliga börjar.
Dom gamla är så långtråkiga tycker jag.
Ocarina Of Time är det roligaste, för det är så klurigt och för att det finns en massa andra saker man kan göra efter man har klarat Ganondorf. Som t. ex samla Gold Skulltulas, glasflaskor, större pil koger, större bombpåse och sälja alla maskerna från Happy Mask Shop!
Majora's Mask är roligast efter Ocarina Of Time, där du ska finna Skull Kid och ta av honom Majora's Mask. Du ska även samla masker. Du kommer att finna 3 masker som du kan förvandla dig till 3 olika former, Deku Scrub, Goron och Zora.
Mycket nöje!

Betyg till spelet
Jag ger en 9:a för grafiken på N64 spelen, för att dom har verkligen lyckats för att vara 1998 och 2000!
Jag ger en 9 för att spelkänslan är så skön! T. ex när man springer, springer man inte för fort, och inte för långsamt! Helt perfekt! Och jag tycker det är bra att man inte kan hoppa med någon knapp! Och det jag gillar med att hoppa i Majora's Mask är att Link gör volter när han hoppar! Coolt!
Hållbarheten får en 10, för jag har spelat Ocarina Of Time i 7 år, och Majora's Mask i 5 år! Dom håller lika bra som när jag började!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9