Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Collector's Edition

GameCube
The Legend of Zelda: Collector's Edition
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    485
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Få alla låtar

Inskickat av Gurra_93 den 02/04 -05 16:15

Majora's Mask tips:

Hur du får alla låtarna.

Sontana of Awakening:
Precis när du har kommit in till Deku Palace så ska du hoppa åt höger på bladen i vattnet. Där ska du plantera bönor och sedan vattna så kommer det upp en plattform som du ska ställa dig på och sedan kommer du upp ovanför laburynten och sedan ska du döda alla dom där dekusarna så att du kan föyga ända bort till där apan är och när du e hos apan så får du sången.

Goron Lullaby:
När du har fixat goron-masken så ska du gå till Goron Sherine och snacka med den skrik-gråtande bebisen och sedan ska du upp till det stället där du fick goron masken och ta varmt vatten och sedan hälla det på en is-klump där det är en massa öar med broar imellan. Sedan hoppas du ner i hålet och tar mer kok-hett vatten och sedan letar du efter en JÄTTE stor snö klump krossa den och sedan ska du hälla vattnet på goronen som är i isen och sedan ska du snacka med han några gånger. Sedan så lär han dig början på Goron Lullaby. Gå sedan till bebisen och spela den delen som han lärde dig och sedan har du hela Goron lullaby.

New Wawe BossaNova:
När du har tagit dig till piraterna så ska du smyga runt där. P.S omn du har sten masken så ser dom inte dig så det blir lite enklare då.
Sen när du har tagit dom fyra Zora eggen som är hos Piraterna så ska du ta ett kort på en Pirat och ge det sedan till den där gubben i fiskare-stugan. Du ger det till honom genom att snacka med sjö-hästen. Mär du fått sjö.hästen så åk till Pnnacle Rock eller vad det heter och släpp ut den där och följ sedan den och sedan så kommer du till ett stort hål och där finns det en massa små hål. Döda alla dom dör ormarna som rä där i och ta sedan Zora eggen. P.S Om du dödar alla ormar så får du ett Pierce of Hart. Lämna sedan eggen i laboratoriet och sedan får du sången.

Elegy of Emptiness:
När du har fått Spegel-skölden och allt sånt så gå in till Ikana Castle och fixa allt där inne. Sedan när du har fått ljus i mitten av mumierna så ska du spegla på sol-cuben. Då försvinner den. Gå in där och sen kommer du till kungen av Ikana och när du börjar slåss med hans vakter så skjut eld pilar på rull-gardinerna som åkte ner. Sedan så kommer det in ljus. Ställ dig i ljuset och döda vakterna. När vakterna hammnar på golvet och går sönder så måste du fort spegla ljus på dom för annars dör dom inte. Sen när du dödat kungen också så får du sången.

Oath of Order:
När du har klarat Woodfall Temple så hammnar du i en sorts bubbel värld. Du träffar på en jätte och han spelar den sången för dig och sången är din.

Song of Healing:
När du har hämtat Ocarinan från Skull Kid så lär Masksäljaren dig den.

Epona´s song:
När du har tränat för att möta rymdvarelserna så får du den sången + Epona.

Song of Soaring:
När du är påväg upp för Woodfall berget så står det en ungefär som en grav-sten där med ugglan på från Ocarina Of Time så lär han dig den.

Song of Time:
När du har fått tillbaka Ocarinan från Skull-Kid så lär prinsessan Zelda dig den.

Song of Storms:
När du har fätt Skelett masken så ska du gå till en grav som det är en massa skelett gubbar runt. Ta på dig masken och be dom öppna graven. När du har kommit ner så är det en massa fladder-möss. När du har dödat dom så ska du tända eld på alla facklorna och sedan så går du in i det rummet som kommer. När du har dödat Iron Knucklen så kommer det fram ett spöke på scenen som lär dig den sången.

Inverted song of time:
Du lär dig den när du lär dig Song of time.
Spela bara song of time baklänges så kan du sakta ner tiden och samtidigt göra tiden normal.

Song of Double Time:
Du lär dig den när du lär dig song of time.
Spela bara C:höger,C:höger,C:Ner,C:ner,A och A och du kan spola tiden frammåt.
Te.x om det är första dagen så kan du enkelt spola till första natten osv.

Hoppas att ni förstod.

Fusket har betyget 5.2 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

dark_link den 11/12 -06 08:41
Bra tips om man har problem

iop den 16/07 -07 10:05
pliz majoras mask fasnat på sista bossen pliz
help me

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.