Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Taz Wanted

GameCube
Taz Wanted
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    18
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 5

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 05/06 -09 22:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Taz och man ska försöka att ta bort en massa skyltar. Det är alltid någon som försöker att fånga dig och för att ta dig ut måste du förstöra skyltarna. Spelet är baserat på en tecknad tv serie. Man springer runt i olika världar för att försöka ta sig ut. Det finns världar som snö semester och vanligt zoo. Det är som ett vanligt plattformsspel.

Vad jag tycker om spelet
Grafiken är inte så bra som man kunde ha hoppats på men ändå godkänd. Jag älskar plattforms spel men det här spelet var för det mesta förvirrande och som i många andra plattformsspel så var ljudet hemskt. Det finns inte så mycket mer att säga än att spelet är nog rekommenderat för barn/vuxna som är stora fans utav serien. Jag var dock inte det men jag såg det roliga och det dåliga ur spelet.

Betyg till spelet
- Grafik -
Grafiken var inte så imponerande men det är godkänt. Det som förstörde var nog det att färgerna var för starka och så blev allt i spelet konstigt gjort

- Spelkänsla -
Man kan nästan inte stå still alls eftersom det är alltid någon djurfångare efter dig så man får nästan aldrig något lugn och det gör att man nästan bara ber om att få stänga av ibland.

- Ljud -
Det är störande och irriterande ljud i nästan hela spelet.

- Hållbarhet -
Om du är ett fan utav serien så kanske du klarar ut spelet en gång och sen rör du det inte mer. Men om du inte är ett fan utav serien kanske du klarar första banan om ens det och sen så säljer du eller slänger spelet eller låter det ligga på hyllan och samla damm, det är ditt val.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 5