Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tales of Symphonia

GameCube
Tales of Symphonia
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    November 2004
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    102
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.5

Speltest av Saiyuki

Inskickad av Saiyuki den 21/12 -05 23:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en kille som heter Lloyd och man ska gå runt och döda massa monster och sånt. Man kan träna upp sig och gå upp ilevlar så man får mer liv och mana okså får man special attacker. Man kommer till nya städer ibland och där kan man köpa nya vapen, eller equipment som det heter på engelska. Du möter nya vänner som kommer hänger med i på ditt äventyr och det dycker upp nya vänner då och då...och det finns även ondra motståndare som kommer med dig.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spelet är riktigt roligt. För det är snygg grafik och det är bra spelkänsla. En av de bästa sakerna är att saker påverkas på grund av vad man gör. En annan sak som är bra är att man ser omgivningen runt om sig när man slåss mot monster...om du möter ett monstret i öknen så är det sand och sånt i bakgrunden när du slåss. Det finns även små anime klipp i spelet som dycker upp ibland. Om du gör så där så kommer han där att bli upprörd men om du gör så där så gör han nått annat. Man tröttnar inte så lätt på detta spelet för det är ett stort spel som varar i ett minst 80 timmars äventyr.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg och roligt gjord. Det är bra spelkänsla och bra kontroller. Det är pasande musik till de olika områdena. Du kan spela detta hur mycket som hälst och du kommer inte att tröttna på det ett dugg! Du kan köpa det i de flästa spel äfärerna..och en sak till..detta spelet finns bara till Game Cube!

Köp detta spelet!

Lycka till ;)

MVH///Saiyuki

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9