Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Melee

GameCube
Super Smash Bros. Melee
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    HAL Labs
  • Antal ägare
    1063
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.8

Speltest av Tinyman

Inskickad av Tinyman den 20/06 -06 23:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar i stort sätt endast om att slå ut dina motståndare ur banan. Det kanske inte låter så roligt, men faktum är att det är ett av de roligaste GC spelen någonsin, eftersom det finns så många banor och karaktärer. När du startar spelet för första gången så finns det så mycket att välja; Classic mode, Adventure mode, VS mode, Regular mode (Classic och adventure ligger i Regular mode) Stadium, och alla dessa "moden" innehåller oftast mer än 3 andra "mods" + att du kan låsa upp oerhört mycket också. Classic t. ex går ut på att överleva medan du ska besegra alla motståndare som kommer... T. ex: Kirby VS Fox (låt oss säga att du har valt att spela med Kirby just denna omgången). I Vs mode finns det änne mer att välja mellan; Melee, där du kan utmana dina kompisar (kräver fler än en kontroll) köra Team matcher eller bara utmana Level 1-9 Computer gubbar. Tournament Melee, (Ungefär som en Cup) där du skall välja skälv hur många motståndare du möter, vilka karaktärer de är, ifall du skall välja bana varje match osv.
Special Melee, ungefär likadant som Melee, bara att du kan välja en massa mini-modes, t. ex Super Sudden Death, där alla börjar med 300% skada ( få upp skadan på din motståndare så att du sedan kan slå ut honom/henne) eller Giant Melee, alla är i enorm storlek, Tiny Melee, alla är jätte små. Tja, det finns mycket mer än detta men det är så mycket, så att jag tror att det skulle ta en hel natt att skriva allting. Det finns också en hel del attacker och kombinationer som just DU måste lära dig, så sätt igång.

Vad jag tycker om spelet
Ett av mina favoritspel för övrigt, och absolut mitt favorit Multi-Player spel, jag spelar alltid det när jag är uttråkad, eller när jag inte kan spela World of Warcraft... Hursomhelst, tack vare spelets alla olika modes, banor karaktärer attacker, och för att inte glömma Items, så har jag hållit mig i detta spelet i över 2 år.

Betyg till spelet
Som jag har sagt tidigare, så finns det så mycket att välja på + ifall man lär sig att spela bra så är det otroligt roligt att krossa dina kompisar. Sammanlagt ger jag en 8 med förutsättning att grafiken är lite halv-taskig och det kunde varit mer engagemang i det hela. Spelkänsla = Underbar, Ljud, Musik = Underbar, Hållbarhet = Mirakulös

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9