Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Melee

GameCube
Super Smash Bros. Melee
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    HAL Labs
  • Antal ägare
    1063
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.8

Speltest av Goliat_cool

Inskickad av Goliat_cool den 12/12 -05 23:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Super smash bros är ett spel där man slåss som olika figurer från nintendo. Om man slåss mycket och vinner trofeer och nya figurer och slagfält så blir det kul. Man kan köra fyra och möta computer player och spela classic (några olika banor och en boss) eller adventure( lite annan sorts banor och boss) men även melee (bara slåss och välja figur och ha kul).

Vad jag tycker om spelet
Ett jättekul spel som alla vill spela. Man kan hitta sin favorit figur med sina speciella attacker. Man kan välja mellan alla och det är kul för då kan man bara slåss och ställa till det. När man har alla figurer är det extra kul och man kan köra all star. Jag trodde aldrig att ett litet tecknat spel med så mycket saker kunde vara så kul!

Betyg till spelet
Det är helt otroligt kul för dom som inte tröttnat på det (det finns nog inga) och att bara slåss och skratta och se alla häftiga saker är grymt! Jag har haft spelet i fyra år och det va inte så svårt när jag började spela. Man lär sig snabbt och det är kul för alla som gillar lite kul och humor. Testa gärna för det är så kul!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10