Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Melee

GameCube
Super Smash Bros. Melee
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    HAL Labs
  • Antal ägare
    1063
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.8

Speltest av darwin2

Inskickad av darwin2 den 29/09 -05 15:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Super Smash Bros. Melee går ut på att få upp gubbar/bråka mot figurer. Tänk dig att spela/möta med dom kända figurerna som Mario eller Luigi eller Ice climbers dom är jätte kända. Alla figurer är kända kända och kommer från andra spel som t ex Fox, han kommer från Starfox Adventure eller Mario kommer från Mario 64 eller Lugi kommer från Luigi Missions och massa andra folk från spel. Det finns även pokémon figurer som t ex Pichu och mer. Det finns även pokemon bollar du kan typ får upp en och massa mer.
Det hära spelet handlar mest om att försöka att vinna mot motståndarna och få upp gubbar. Det hära spelet kan man aldrig att tröttna på för att man kan köra det när man vill och även köra fyra spelare och köra cup.
Om du inte hatar fight spel och har gamegube så köp det hära spelet.

• Event Match är en slags mini spel med massor mini level. En hel det är svåra en hel del är ej svåra. Det kommer lätta typ från början och sen när du har kört mycket så blir det svårare och svårare. Det hära är jätte kult jag kör det alltid när jag spela SBBM(Super Smash Bros. Melee för er som inte vet). På det hära mini spelet kan man inte få upp något.

• Classic är där man får upp gubbar och banor. Du får upp gubbar genom att köra med en gubbe. När du har fått upp alla gubbar och kör classic så får du inga gubbar då kör du bara vanligt. Classic är den bästa moden som finns i hela SSBM tycker jag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte bra.
Du får upp gubbar som är kända och är från andra serier/film/filmserier och massa andra saker och det bästa är att banorna och attackerna är jätte bra tycker jag.
Som typ Mario. Han har en jätte bra attack som dräper minst fem st på en gång.
Jag är verkligen nöjd med det hära spelet.
Om lite mer gubbar skulle vara med skulle det vara jätte bra tycker jag för att dom hära gubbarna tröttnar man på lätt om man skulle kunna få upp mer efter man har fått upp dom första gubbarna.

Betyg till spelet
*Grafiken är som en tecknad serie(Typ som på simpsons på tv3) grafiken är 100% bättre. Om du ser på gubbarna noga så är dom jätte lika som på det egna spelet som de har eller på deras seriefilm. Om du ser på Kirby så är hon jätte lik och Fox alla gubbar är jätte lika.
*Grafiken får en tia.

*Spelkänslan är inte så bra. På banorna ramlar man ner lätt ibland spec när man kör fyra player.
Så är det så grötit så att man ramlar ner direkt, jag är samus när man kör så vilt och laddar skottet när dom kommer så skjuter jag på dom så är jag i säkerhet.
*Spelkänslan får en tia.

*Ljudet är jättebra. Man hör perfekt och ljudet passar till alla gubbar. Typ som Mario hans hör är perfekt och hör till han och dessutom är det det rätta ljudet.
*Ljudet får en tia.

*Hållbarheten är jättebra.
*Hållbarheten får en tia.

/Darwin

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10