Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario Sunshine

GameCube
Super Mario Sunshine
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    4 oktober 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    690
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 15/12 -05 22:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om Super Mario. Denna gång är han på en paradis ö för att ta det lungt. Men lugnet störs snabb av att Marios "skugga" börjar ställa till problem. Mario måste åter igen ge sig in i ett nytt äventyr. Det här spelet erbjuder mycket spänning, nöje och också mycket att göra. Man spelar som sagt med Mario och tar sig igenom olika värdar och samlar mynt och stjärnor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett mycket roligt spel. Det erbjuder mycket och det tar lång tid innan man tröttnar. Det är många och fina banor och massor med uppdrag som väntar på att göras. Fienderna är väl gjorda och Marios funktioner. Det som inte är så bra med spelet är att kameravinkeln inte är så bra. Man fastnar ofta och det blir drygt i längden. I det stora hela är detta ett bra spel som håller Gamecube kvalitet.

Betyg till spelet
Grafiken i detta spel är mycket bra. Man ser alla detaljer tydligt. Ibland är det dock lite fyrkantigt. Ljudet är som i de flesta Mario spel bra, men lite fantasilös. Det skulle kunna varit bättre. Spelkänslan är för det mesta bra, förrutom då man fastnar tack vara kamera vinkeln. Hållbarheten är stor, det finns mycket att utforska och många uppdrag att göra.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7