Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader

GameCube
Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 november 2001
  • Utvecklare
    LucasArts, Factor 5
  • Antal ägare
    85
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 7.9

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 21:40

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel ska man som Luke Skywalker, flyga runt i olika farkoster och skjuta fiender och klara olika uppdrag. Man kan spela på ett flertal banor och flyga runt i många roliga farkoster. Under spelets gång får man också medaljer och poäng. För de poängen kan man låsa upp nya saker och på så sätt får man ännu mer att göra. Detta spel saknar dessvärre flerspelar läge.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte att det är ett så roligt spel. Det är visserligen bra gjort, men eftersom det är så litet så tröttnar man fort. Hade man kunnat spela flera stycken hade det varit lite roligare, men som det är nu så är det inte ett bra spel. Det som är bra är att det är bra grafik och att bonusbanorna ger rätt mycket nöje.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra i detta spel. Bland de finare till Gamecube. Spelkänslan är mycket bra. Det är lätt för alla att kontrollera sina farkoster. Ljudet är inget vidare. De låtar som finns tröttnar man fort på och är inte heller så roliga. Hållbarheten är inge bra. Det finns alldeles för få banor och man klarar spelet väldigt fort.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 9