Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike

GameCube
Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    15 oktober 2003
  • Utvecklare
    LucasArts, Factor 5
  • Antal ägare
    85
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.1

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 21:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är det senaste Star Wars spelet till Gamecube. Detta spel är en uppföljare till de tidigare Rogue Squadron ett och två. I detta spel ska man som i de andra spelen flyga runt i olika farkoster och skjuta ner fiender och klara uppdrag. Det finns många olika banor att spela på och en hel del farkoster. Man kan också spela mot varandra två stycken eller sammarbeta på banorna från Rogue Squadron 2.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är mycket roligt. Så här mycket har aldrig ett Star Wars spel haft och erbjuda förut. Det roligaste är helt klart att spela med varandra. Det gör så att man måste kombinera tävla och sammarbeta, vilken enligt mig blir den bästa kombinationen man kan tänka sig. Det finns inget dåligt med detta spel, förrutom ljudet som inte är så jätte bra.

Betyg till spelet
Grafiken är helt otrolig, inte många spel har så här bra grafik. Ljudet är inte så bra, låtarna låter nästan likadant och de är inte så roliga i längden. Spelkänslan är på topp, väldigt lätt att styra sin farkost. Passar både nybörjare och proffs. Detta spel har också bra hållbarhet. Eftersom man kan samla medaljer, så blir det väldigt mycket att göra. Men jag hade gärna sett några till banor.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9