Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

GameCube
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 november 2002
  • Utvecklare
    LucasArts, Raven Software, Vicarious Visions
  • Antal ägare
    100
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.1

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 22:13

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet ska man som i de flesta StarWarsspel, skjuta fiender och klara uppdrag. Man spelar som en jedi och tar sig igenom mängder av banor och prövningar. Man möter då många fiender och kommer på lösningar till olika uppgifter. Man kan också spela flera stycken. Då spelar man mot varandra eller med varandra med jedi krafter.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är rätt dåligt. Det är alldeles för svårt för att vara kul. Banorna är inte heller så roliga och fienderna alldeles för stela. Men det finns en sak med detta spel som är väldigt kul. Det är nämligen att spela flera stycken samtidigt. Inte många spel har så kul flerspelarläge. Det ger mycket nöje och har mycket att erbjuda.

Betyg till spelet
Grafiken är bra, passar utmärkt för att vara Gamecube. Ljudet är inte så vidare. Av någon konstig anledning så låter det mesta likadant. Spelkänslan är bland de värsta jag varit med om. Det går nästan inte att spela ens. Hållbarheten är sådär. Den räcker rätt långt, tack vare flerspelarläget så finns det mycket att göra.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 2