Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Clone Wars

GameCube
Star Wars: Clone Wars
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 oktober 2002
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    71
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 7.9

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 21:59

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta Star Wars spel, som begrundas på filmen Clone Wars, åka runt i olika fordon och skjuta fiender. Man gör olika saker beroende på vilken bana man spelar. Ibland får man slåss med ljussaber och ibland får man åka ett fordon och skjuta på olika saker. Det finns många banor att spela på. Man kan också spela flera stycken, då spelar man mot varandra med olika fordon.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är sådär. Det är inte särskilt kul även om det är bra gjort. Jag hade gärna sett ett bredare flerspelar läge. Banorna är roliga för att man kan göra små uppdrag vid sidan om. Fienderna är inte så välgjorda och banorna är inte särskilt långa. Spelar man flera stycken har man inte heller så mycket att välja på.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra i detta spel. Man ser många detaljer och allt ser mycket välgjort ut. Ljudet är som i de flesta Star Wars spel, inte så jätte bra. Det mesta låter likadant och man blir snabbt trött på musiken. Spelkänslan är bra, men den skulle kunna varit bättre, ibland går det lite segt. Hållbarheten är bra, men inte tillräckligt för att det ska vara ett långt spel. Det finns många banor, men de är rätt små.

Totalbetyg: 7 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7