Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Fox Assault

GameCube
Star Fox Assault
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 april 2005
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    81
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av ludicolo

Inskickad av ludicolo den 01/09 -05 10:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Det har gått ungefär ett år sen Dinosaurie planeten Sauria räddades av Legosoldaterna Starfox med Fox MCcloud i täten. Men nu Hotar en ny fara, Andrew Oikonny( Andross är hans farbror) Men kort efter att Starfox besegrat honom attackerar en ny ännu värre plåga nämligen Aparoids. Dessa äkliga insekter tar över maskiner och levande varelser för att bli starkare många offer kommer att krävas men ännu fler om starfox inte stoppar dom detta är ett nytt äventyr minnsan aaaaand here we go!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är både lite sorgligt, spännande och kul särskilt VS.mode är roligt dock är det synd att det bara är 10 uppdrag som man kan göra i storymode det skulle varit minst 20 tycker man dock finns det mycket att upptäcka och mycket att låsa upp det finns gömda karaktärer bland annat Wolf, Peppy och Leon.

Betyg till spelet
Grafiken fick en nia eftersom den är så snygg särskilt på filmer och i bakgrunder. Spelkänslan är härlig särskilt när man äntligen klarar att ta den där grejen man så gärna vill ha och när man åker runt i landmaster(en pansarvagn) och kör över fiender. Ljudet är väldigt bra i vissa delar av spelet men vissa är tråkiga att höra på som t.ex Corneria i VS.Mode BRRR! Hållbarheten är ganska bra bara 10 uppdrag är ganska surt men annars finns det annat att få som dålda karaktärer o.s.v o.s.v!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10