Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Fox Assault

GameCube
Star Fox Assault
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 april 2005
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    81
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av Evil_Ganon

Inskickad av Evil_Ganon den 15/06 -05 10:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Så var han tillbaks! Fox McCloud och hans vänner Falco Lombardi, Slippy Toad, Peppy Hare och Roboten ROB.
Peppy (som var med i de allra första striderna mot Andross tillsamans med Fox pappa James McCloud) har lämnat Arwingen och gått i pension, men han finns till hjälp som vägledare och han betyder mycket för detta spel.

Peppys plats har då istället den ny inkomna Krystal tagit hand om. För er som spelade "StarFox Adventures" känner ni säkert igen henne. Detta Spel blir det första på Gamecube som är RIKTIGA StarFox.
StarFox Adventures var till Gamecube men det var en kopia av Zelda spelen.

I detta StarFox spel går det ut på att döda de robot liknande varelserna kallade "Aparoids". Du sitter i en Arwing (rymdfarkost) och skjuter med din laserkanon på Aparoidsen mitt i de fria Universum. Eller så sitter du i en Stridsvagn på marken och skjuter på dem där. Men Starfox.A kommer lite tillbaks genom att du kan strida på marken i med tunga vapen. Aparoidsen finns överallt ,marken, rymden, väggar, tak.
Men du får inte glömma bort att hjälpa Falco,Slippy och Krystal under uppdragen. De säger till om de behöver hjälp och de kan finnas i luften eller på marken.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är sämre än vad jag trodde och framför allt finns det bara två sett att spela på. Story och VS-mode.
VS-mode är bra men det håller inte i längden.
Story, nja.. 10 nivåer, klarade ut de på en dag...... Det var här jag blev mest besviken. Som tur var så kunde man förbättra sina poäng från story mode genom Missons. Men först måste man ha klarat spelet. på Brons nivån är det lätt, Silver ganska svårt sammtidigt som man får kämpa sig igenom på Guld nivån.

Betyg till spelet
Spelet var mycket kort! Detta gör mig väldigt besviken.
Stoy mode katastrof men Story håller en liten bit till om man vill förbättra sina poäng. Vs bra dett bästa i spelet men man kan inte köra mot CPU:n vilket kunnde varit en bra träning....

Sammanfattning:
Grafiken var bra på gubbarna men inte på skeppen och fienderna. Miljön var helt O.K.

Spelkänslan finns kvar ifrån Lylatwars på 64:an men där var storyn mycket bättre. Bra.

Först så tyckte jag att ljudet var dåligt men sedan förstår man att de pratar i radio och det var helt o.K. Men musiken var enformig och jag tycker att Lylatwars hade Mycket bättre musik.

Hållbarheten finns på Vs-mode och på Missons(då man vill förbättar poäng) Men story var riktigt tunn Och Namco bord få minus i betyg för innehållet. Du tröttnar efter 1-2 månader.

Evil_Ganon.

Totalbetyg: 6 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 8