Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Fox Adventures

GameCube
Star Fox Adventures
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    22 november 2002
  • Utvecklare
    Rare Ltd.
  • Antal ägare
    265
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Speltest av _Luigi_

Inskickad av _Luigi_ den 07/02 -06 19:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Bilden tonar upp sig till en stor himmel full med mörka svarta moln. En nu okänd varelse kommer flygande på en dinousarie. Hon ser oroad ut. Hon förstår att faran snart är här. Hon talar till dinousarien på ett underligt språk. Hon säger att hon fick ett kall från denna plats, Dinousar planet och var tvungen att undersöka detta. När hon är uppe i sitt samtal, Kommer det en stor skugga ovanför dom. Detta visar sig vara ett stort skepp som flygs genom en jättelik dinosaurie. Hon hamnar bakom skeppet och skott börjar att skjutas mot henne. Det är nu du som ska se till att hon klarar sig. Om du gör det landar du på skeppet. Det verkar tomt. Nu får du en liten guide på alla kontroller som är dom simplaste. Du fortsätter att vandra runt på skeppet. När du väl har utfört det uppdrag som du ska göra på skeppet, kommer en otrevlig överaskning att komma....
Inte långt därifrån styrs Fox Mclouds skepp utanför Dinousar planet. Väl ombord så får Fox ett uppdrag. Mot en stor summa pengar. Dinousar planet har fallit isär. Inget vet riktigt vad det beror på men dom har sina föraningar. Du styr nu kosan mot Dinousar planet. När du väl har landat måste du se till att få ihop planet annars kommer hela Lylat system som det heter, att gå under...

Vad jag tycker om spelet
Spelet var absolut det bästa spel jag någonsin har spelat. Det slår alla äventyrs spel till Gamecube. Tom Zelda the Wind waker. Då förstår du nog att detta spel är mycket spelvärt. Spelet är extremt välgjort och det verkar inte finnas nåt tecken på slarv när det gäller grafik. Under uppdragen får man träffa på såväl goda som onda dinousarie. Man lär sig att bemästra olika kunskaper och blir mer och mer skicklig på spelet. Spelet går i samma genre som tex Zelda. Mycket klura och många gåtor att lösa. Det verkar nästan aldrig ta slut men det gör det, tyvärr.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är helt magnifik. Att sätta en tia låter lite väl, men det är utan tvekan jag gör det. Det är så extremt välgjort och formgivande att det borde få pris för ett av världens mest välgjorda spel.
Spelkänslan är mycket bra men inte helt fulländad. Detta är synd på ett så vackert spel. Men en klar åtta är det värd, för all coola grejer som man kan använda sig av i spelet.
Ljudet är storslaget och då menar jag det. Ibland är det nya låtar på små ställen som man knappt besöker. Att lägga ner så mycket på ljudet då är mycket bra och välgjort. Detta ger då spelet en ganska stark nia.
Hållbarheten är också ett stort plus i spelet. Jag har spelat spelet minst 4-5 gånger nästan alla rakt igenom. Varje gång har det varit lika roligt. Det står på en mycket stadig nia.
Så om du har Nintendo Gamecube ska du absolut köpa detta spel. Det är gjort för nintendo så det är bara nintendospelare som har privilegriet att spela detta spel. Så jag rekommenderar detta spelet varmt...

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8