Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Fox Adventures

GameCube
Star Fox Adventures
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    22 november 2002
  • Utvecklare
    Rare Ltd.
  • Antal ägare
    265
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Speltest av FF7fantasten

Inskickad av FF7fantasten den 09/09 -05 10:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om att rädda "The dinosaureplanet" som blir hotat av General Scales en ond tyrann och till hjälp så kommer Fox som fått till uppdrag av sin chef att rädda planeten och gör han det så får han pengar som han sen länge har behövt. Man kan slåss få saker som kartor och bollar och man kan leka med ett djur kallat Tricky som är prins över denna värld och han hjälper dig att komma vidare eller till ställen där endast han kan gräva sig fram igenom. Tricky kan ändra färg om man kastar boll till honom och vissa vill att han ska vara en viss färg så de leker med honom!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är roligt att spela men man kan tröttna efter att ha klarat av spelet 1-3 gånger men annars så är spelet roligt för det finns mycket att göra och man får möta många olika bossar och kan leka med Tricky och gå i labyrinten som visa tycker är kul för man får leta efter brunnar. Under jakten på spellstones så får man se många nya världar och man får utforska spelet så noga man vill!

Betyg till spelet
Grafiken får en nia för att det är bra gjorda karaktärer, bakgrunder och monster som tillsammans gör att spelet blir mer spännande!
Spelkänslan är bra men det får en åtta för att spelet kan man tröttna på fort och det sänker spelkänslan en grad. Men spelkänslan går upp en grad tackvare ljudet och grafiken!
Ljudet är världsklass för att det finns ljud till allt, attacker, djur, monster och till världarna!
Hållbarheten är som vanligt till alla spel bra för att man måste ta hand om dem för att dem ska hålla!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8