Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

GameCube
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.5

Speltest av Jusse

Inskickad av Jusse den 05/04 -06 18:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Om du alltid har drömt om att bli ett riktigt snowboard proffs är det här ett spel för dig!!!!! I det här spelet finns det 3 peak. En peak är en del av ett berg. Man börjar på peak 1 och där är banorna lugna och lätta. Men när du kommer till peak 2 så kan det slå ner blixtar i träden så att dom faller rakt över dig. När du äntligen har kommit till peak 3 kommer du nog att få stora problem. helt plötsligt kan stora snömassor falla ner från berget och starta laviner!! På det här spelet kan du också köpa kläder, mössor, skor och massor av olika saker. Du kan välja mellan att köra Race, Freestail och Free rade.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bara så JÄTTE KUL för att det är så roligt att köra tävlingar och trixa och hoppa och såklart åka snowboard. Det är också kul att köpa kläder så att man ser coolare ut. Av dom snowboard spelen jag har kört tycker jag att det här är det roligaste. Och så kan man också vinna nya saker och kläder och det tycker jag är så bra.

Betyg till spelet
*Graffiken tycker jag är jätte bra för att dom har gjort alla banor personer och allting så himmla bra gjort. Så därför ger jag grafiken en 9.
*Jag tycker att spelkänslan är SUPER!!! För att när man ser dom åka och trixa känns det nästan som om man är med själv. Så jag ger spelkänslan en 10.
*Ljudet tycker jag är JÄTTE BRA för att man får lysna på olika radiostationer som t.ex. Radio Big och man kan t.o.m. köpa låtar och göra egna radiostationer! Jag ger ljudet en 10.
*Hållbarheten är ju bara BÄST för att man vill bara fortsätta att spela för att det är ju så himmla kul att göra massor av olika trix och åka ner för backarna. Jag tycker att hålllbarheten är värd en 10.
Så jag tycker värkligen att ni ska köpa SSX 3.

PS. Det finns också till xbox och playstation 2. DS.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10