Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SoulCalibur II

GameCube
SoulCalibur II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 augusti 2003
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    169
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.9

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 18/12 -05 21:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är ett fighting spel. Det går i det stora helt ut på att gå matcher mot andra spelare. Man kan slåss mot datorn eller mot en annan mänsklig spelare. Detta spel erbjuder massor av olika spellägen. Man kan till exempel spela turnering eller varför inte spela äventyrs spelet. När man sedan klarat en bit, så kan man låsa upp massor av olika hemligheter, då finns det ännu mer att utforska.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är bland de bättre till Gamecube. Spelet erbjuder massa olika saker att göra och ger mycket nöje till alla som spelar det. Det finns inte så många dåliga saker med spelet, förutom att flerspelar läget är lite klent. Man borde kunna spela fler än två. Jag tycker också att det finns lite för få karaktärer och arenor.

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt bra i detta spel. Faktiskt bland de bästa till Gamecube. Men den når inte riktigt full poäng. Ljudet är sådär, inte så många låtar och de är lite för lika varandra. Spelkänslan är riktigt bra, alltid lätt och kontrollera sin karaktär. Hållbarheten är också mycket bra, detta spel räcker väldigt länge.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9