Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SoulCalibur II

GameCube
SoulCalibur II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 augusti 2003
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    169
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/09 -05 08:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Det var länge sen jag spelade men så kom jag på att jag kunde göra ett spel test. Hur som helst så är det ett fighting spel där man ska slåss, slåss och slåss. Man ska klara av kapitel vinna vapen bemästra teckniken att slåss och sånt. Men när man väl klarat av det så kan man köra det igen fast svårare tycker åtminstone jag.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att spelet är jätte roligt för jag gillar fighting spel. det är också roligt för att det har bra hållbarhet fast det är vad jag tycker. Grafiken är väl inte den bästa men godkänt bra tycker jag. jag tycker att det är härliga ljud i spelet också så det är också bra. Spelkänslan tycker jag är grym också men det är ett fel med spelet. Det är att ibland när man kör mot sina polare så blir dom lätt sura när man vinner hela tiden så dom börja skylla på att man är feg så ett tips: Om du är riktigt bra så kan du låta dom vinna nån gång polarna alltså. bara dom inte märker att du gör det med flit för då tror dom säkert att du tycker dom är dåliga och vill inte köra mer. Men om dom inte märker det så blir dom ju glada och du behöver ju inte bli sur bara för att du förlorat för om du blir det så vet jag inte vad jag ska säga.

Betyg till spelet
I grafik fick det en nia för att Det är bra grafik men det är inte tillräckligt för det har inte det där lilla extra. I Hållbarhet5 fick det en tia för att det är grymt bra och jag spela två veckor innan jag klarade helt. I spelkänsla fick det en tia för man kan verkligen tycka att det är så roligt att man inte vill sluta att spela någonsin. Till slut i ljud fick den en tia för att som sagt det är härliga ljud och det är bra låtar.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10