Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Adventure 2 Battle

GameCube
Sonic Adventure 2 Battle
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 maj 2002
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.6

Speltest av FF7fantasten

Inskickad av FF7fantasten den 09/09 -05 10:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet går ut på att man är Sonic med hans vänner och man ska förstöra för doktor Eggman som vill ta över världen genom att hota befolkningen . Man spelar story när man gör det här men det finns en massa urval som att man kan slåss mot sin kompis eller att man slåss mot varandra med sina "chaos" som är små djur som bor i Chao world!
När man spelar story kan man vara det onda eller det goda laget och det spelar ingen roll vilket man väljer för man kan välja båda sidorna om man vill!
Man kan mata sina chaos, få sina chaos att utväcklas till god eller ond beroende på vilken sida som tar hand om den och sen kan man även föra dem till skolan så att dem lär sig nya saker som att rita och leka. Man kan även ge chaosarna saker så att dem kan simma eller springa väldigt snabbt när kör banor med dem som finns i deras garden!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt för det finns så många saker man kan göra och det gör att spelet blir roligare. Man kan ju även möta sina vänner och det tycker jag är bra för ibland är man många och alla vill ju spela ( upptill 2 personer kan spela samtidigt)! Jag tycker ljudet och grafiken till spelet när man slåss är otroligt bra och på det viset spelet är gjort skulle jag verkligen kunna rekommendera att man borde köpa det här spelet!

Betyg till spelet
Grafiken får en nia för att det är bra grafik på både banor och karaktär som får spelet att vara roligare. Grafiken får extra poäng för att det finns chao som är väl gjorda och har många olika färger!
Spelkänslan är strålande för att grafiken är bra och även för att ljudet är så bra som det kan bli. Storyn ger även extra poäng och därför får spelkänslan en nia!
Jludet är så bra det kan bli för det finns ljud till chao, till banor och till karaktärer när dem vaggar chaon eller när de slåss mot monster!
Hållbarheten är jätte bra för att spelet håller länge om man tar hand om skivan!

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9