Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Adventure 2 Battle

GameCube
Sonic Adventure 2 Battle
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 maj 2002
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.6

Speltest av Nayru___

Inskickad av Nayru___ den 24/05 -05 14:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Sonic blir av misstag arresterad och anklagad för att ha stulit en Chaos-smaragd, vilket han självklart inte har gjort, plötsligt får Sonic syn på en svart igelkott som ser ut nästan precis som han, förutom att denna igelkott är svart och röd och har ögon som döljer besvikelser, kärlek och hat, och nu låtsas den svarta igelkotten vara Sonic!
Sonic och hans vänner, Knuckles och Tails måste stoppa honom, men... snart upptäcker de att den svarta igelkotten arbetar för Dr. Eggmen! Den svarta igelkotten, som kallas Shadow, är egentligen ett experiment av Dr. Robotonik, Eggmans farfar! Shadow är "den ultimata livsformen", eller är han det?
Har hans öde ljugit för honom? Shadow bjuder in Eggmen till rymdkolonin ARK, där visar han "The Eclipse Cannon" för honom, ett vapen mäktigt nog att förinta jorden, plötsligt dyker en mystisk fladdermus upp, hon heter rouge och erbjuder sig att hjälpa Eggman och Shadow, men vem är hon egentligen? Och vad är det egentligen som Shadows verkligen vill? Är han överhuvudtaget ond?

Detta måste Sonic och hans vänner ta reda på, och samtidigt stoppa Eggman från att ta över världen, men när plötsligt Knuckles älskade MästarSmaragd nästan blir stulen av Rouge (som älskar diamanter) så att han måste splittra den i miljoner småbitar och sedan ser det som sitt personliga uppdrag att samla ihop dem igen, kan det inte bli värre!

Vad jag tycker om spelet
Otroligt spel, med massor av variation! Du kan t ex ta hand om sin egen Chao, det är söta varelser som behöver mat, kärlek, omsorg, lektioner och partners som vem som helst, men det är upp till dig att ge dem det...
Spela som Sonic, Shadow, Dr. Eggman, Rouge, Tails eller Knuckles, du får dessutom välja; om du ska var onda eller de ljusa…

I 2-spelarläget får du dessutom an chans att vara många flera, som t ex: Amy, Tikal, Chaos Zero, Metal Sonic, Dark Chao Walker eller Chao Walker!

Betyg till spelet
Grafik: bra, men den är inte så jätteviktig...

Spelkänsla: detta spel vill man inte sluta spela!

Ljud: det finns ett Soundtest för de som tycker som jag, att musiken är Gudomlig!!!

Hållbarhet: spelet håller i evigheter, vill du se den Onda sidan vinna? Eller vill du kanske hellre se den Goda sidan vinna?

Det är upp till er!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10