Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Resident Evil: Code Veronica X

GameCube
Resident Evil: Code Veronica X
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  12 mars 2004
 • Utvecklare
  Capcom, Eidos Interactive
 • Antal ägare
  26
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9.5

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 29/08 -11 21:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Resident Evil Code Veronica handlar om en tjej vid 19 års åldern vid namn Claire som letar efter sin bror Chris. Hon är i Frankike och letar efter honom när hon blir ertappad när hon är vid ett ställe hon tror att han kan vara där man egentligen inte får vara. Hon skickas då till en ö där hon väntar på att bli avrättad.

Det dröjer inte länge till ett zombie-virus kommer till ön och hon blir frisläppt. Hennes prioritering är inte längre att hitta sin bror. Nu är det att försöka ta sig därifrån så fort som möjligt och under sin resa så får hon slåss emot 100-tals zombies och en massa olika monster.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är fantastiskt bra! Handlingen i spelet är så djup så mystisk så underbart mysigt skrämmande. Spelet är helt klart ett utav de bästa spelen jag någonsin har spelat i hela mitt liv! Sorgligt nog så är det inte så många som tog sig chansen att spela detta spelet ni missar verkligen ett riktigt underbart äventyr.

Detta är ett utav de svåraste Resident Evil-spelen också så för nybörjare kanske inte detta är det bästa spelet att börja med, men det finns massor med hjälp på internet och spelet är såpass bättre än många utav de andra spelen så du borde ändå ge spelet en chans.

Betyg till spelet
Grafik: Spelet var originellt gjort för Dreamcast och blev sen en port till PS2. Men även för att vara ett såpass tidigt PS2-spel så ser spelet inte dåligt ut och jag dömer spelets grafik efter hur spel såg ut när det släpptes så riktigt snyggt. Ser även helt okej ut idag.

Spelkänsla: Stämningen i spelet är underbar! Den är mystisk och läskig på samma gång! Riktigt bra!

Ljud: Spelets ljud är bland det bästa! Det är ljudet som skapar den skrämmande atmosfären man är i.

Hållbarhet: Spelet är riktigt långt och såpass bra att man vill spela det igen! Man låser även upp bonus saker när man klarar ut det som gör att spelet håller längre! Riktigt bra!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10