Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 4

GameCube
Resident Evil 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 mars 2005
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    113
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av Thunen

Inskickad av Thunen den 23/06 -05 10:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Resident Evil 4 utpelar sej någonstans i Europa. Du är en S.T.A.R.S vid namn Leon Scott Kennedy och har som uppdrag
att leta efter Presidentens dotter. Han har fått ett tips om vad hon kan finnas. Han och europeiska poliser åker till den där byn hon har setts vid. Men de kommer fram så märker dom att det här inte är någon vanlig by utan en by med galna bönder.....

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett av dom bästa jag spelat En bladning av Action och äventyr och sjuta galningar det tycker jag e ett topp spel!
Men spelet är även väldigt våldsamt och rekomderas därför från 18! Men det är det som gör det kul allt e ju relistisk. Nu dör fiendera lite verkligare ialla fall och om nu tycker att ni är tilllräcligt gamla för det här spelet så köp!! Det är värt det!

Betyg till spelet
Grafiken är bland det bästa jag sett. Ibland känns den till och med verklig.En solklar 10 på den! Och nukommer vi till spelkänslan. Ni som har spelat Resident Evil spel förut kommer inte att känna igen sej.Detta är mer som ett äventyr och inte än massa springa runt och leta. Nu är det mer som ett Action äventyr som sagt. En 9 får spelkänslan! Ljudet är inget maärkvärdit precis men det passar till spelet det är stressande och ibalnd gör den en hysterisk. Jag ger ljudet en 8! Nu till sist hållbarheten som e bäst du kan klara om spelet många gånger på olika svårhetsgrader innan du tröttnar.(pro är en riktig utmaning)men det finns också 2 minispel man kan få som man kanspendera mycket tid på! Vikket är väldigt bra! Ännu en solklar 10!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9