Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil

GameCube
Resident Evil
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 september 2002
  • Utvecklare
    Capcom, Virgin Interactive
  • Antal ägare
    64
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.7

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 11/04 -07 16:58

Handling / story / vad man gör i spelet
I Resident evil så kommer du att få möta Chris och Jill som ska försöka övervinna zombi katastrofen i det lilla hotelet som döljer en hemlighet som Jill och Chris ska ta reda på vad det är. Jill får en hemlig man efter sig som dödar alla hennes vänner och Chris får en kvinna med sig som heter Rebecca och är från special polis styrkan stars precis som Jill och Chris. Dem kommer att få möta bankande på dörrar och ofattbara monster och hur mycket zombis som helst som Jill och Chris ska skjuta huvudet av. Möt onskan i Resident Evil.

Vad jag tycker om spelet
Spelet har underbar grafik och man kan absolut spela det här spelet varenda dag. Jag tycker verkligen om vapnen i det här spelet för att man börjar ju med en kniv eller pistol som man ska skjuta zombis med. Jag gillar det här Resdient evil spelet rakt från hjärtat och det kommer du också att göra tro mig det här spelet innehåller detaljer som pistol skott bakom små lådor.

Betyg till spelet
Grafiken är super tycker jag, man är verkligen inne i spelet och grafiken är så bra så man kan se håret hänga hur verkligt som helst på en zombi så därför får grafiken en 10 så klart. Spelkänslan kan vara svår i början det är nog ganska svårt att få tag i Resident evil känslan i det här spelet men efter ett tag så fångar man det och då blir det här spelet verkligen kul så därför får spelkänslan en 8 av mig. Ljudet är inte så bra i det här Resident evil spelet men det är endå inget fel med den det är bara när de samtalar med varandra det kan bli lite konstigt så den får en 6 av mig. Hållbarheten är upp och ner men efter ett tag när man har kommit in i spelet så säger det bara pang bom det här spelet äger så den får en 9 av mig.

mhv/mtx

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8