Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil

GameCube
Resident Evil
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 september 2002
  • Utvecklare
    Capcom, Virgin Interactive
  • Antal ägare
    64
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.7

Speltest av Wesker

Inskickad av Wesker den 08/07 -05 17:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Chris eller Jill (man väljer i början) som är med i special styrkan S.T.A.R.S (special tactics and rescue squad)Alpha team som har skickats in till racconforrest för att leta efter Bravo team som har försvunit under ett uppdrag. När dom väl har landat så blir dom anfallna av hundar (Zombie hundar) och dom flyr in i ett VÄLDIGT stort hus. Efter ett tag (Bara nån minut senare) Märker dom att det finns konstiga varelser där, väldigt hungriga zombisar och annat roligt, och dom ska nu försöka fly.

Vad jag tycker om spelet
Jag som Resident evil fan avgudar de här spelet. Jag tycker att det är ett av dom bästa spelen jag har spelat. Rösterna kan vara lite dåliga ibland men dom pratar inte så ofta. Jag har klarat orginalet på PS och jag tycker att dom har bara gjort GC versionen bättre men extra grejerna eär lite tråkiga. Musiken är jätte bra (Lite från orginalet på PS) för att vara spel musik och det är ganska svårt. man kan inte köra det för mycket , man orkar kanske bara klara det en gång med båda karaktärerna

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra för att vara så gammal och spel känslan är det inge fel på om man gillar den här typen av spel. Rösterna kan vara lite dåliga ibland men musiken är bra. kontrollen är bra (Ganska lik kontrollen på PS-PS2 spelen). Man klarar det en gång sen kan det bli lite tråkigt ett tag och man ställer undan det, men efter några månader är det lika kul som förut.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9