Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inP.N. 03

GameCube
P.N. 03
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 augusti 2003
 • Utvecklare
  Capcom
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5 5.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/10 -09 19:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Vanessa i tredje person vinkel som bär en speciell dräkt som är känd som "Aegis suit" i spelet. Dräkten har inbyggt laser pistol. Vanessa är väldig vig som kommer till användning under spelet gång. Mer R, L och B knapparna och styrspaken kan du hoppa åt sidan uppåt, framåt och bakåt. Det är väldigt användbart i hela spelet då kan med hjälp av detta undvika fienden skott och komma snabbt i skydd bakom en barriär eller nåt liknande. Du kan också göra speciella rörelser genom olika knappkombinationer som du lär dig under spelet gång. Men det kommer inte gratis. För varje speciell rörelse du gör så går på energi baren. Det enda sättet att fylla upp den är genom klara en nivå eller hitta och plocka upp orangea saker. Ibland kan få speciella krafter tillfälligt genom knappkombinationer som också lär dig under spelets gång. Det tar även energi från energi baren. Din dräkt kan även bli uppgraderad genom dem poängen du samlar ihop. Du kan även köpa nya dräkter.

Spelet går ut på att förstöra så många fiender så fort som möjligt utan att dö. Det finns även combos med en klocka som tickar ner som dyker upp varje gång du har dödat en fiende. Om du dödar en till fienden inom den tiden så får du bonus poäng och tiden ökar för combon och detta fortsätter tills klocka når 0 eller tills du går igenom en dörr som är stängd. Till din hjälp har skydd som är utplacerad på vägen och din laser pistol. Med perfekt timing så kan du undvika laser och missiler från fienden då eldgivning från fienden inte är ”random” och de rör sig på förplacerad bana som är likadan varje gång.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket linjärt men det är mycket action hela tiden och du måste vara fokuserad för att inte dö. Detta spel är väldig bra när har inte så mycket för sig då är väldigt lätt att sig grunderna som nybörjare eller någon som inte spelat det på ett tag. Det räcker ett tag också då ett spel som kan köra om igen ett fler tal gånger. Det enda som fattas är att man skulle kunna jämföra poängen online för att öka livslängden.

Betyg till spelet
Det var rätt bra grafik för GameCube på den tiden men det fanns faktiskt bättre när det kom ut.

Ljudet är upprepande men inte störande på nåt sätt och passar spelet bra.

Spelkänslan är lite så där. Kameran följer inte med riktigt och oftast pekar den mot fel riktning men när lärt dig kameran så blir det lite bättre. Kontrollerna är enkla men när du använder speciell rörelse använder du styrkorset vilket är inte det bästa designat på GameCube kontrollen.

Hållbarheten kan vara hög men själva spelet går rätt fort att klara. Det som ökar livslängden är att man vill plocka så många poäng som möjligt och få allt perfekt. Men nackdelen är att du inte kan jämföra poängen på
Internet.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 4