Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pikmin 2

GameCube
Pikmin 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    72
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av oscar_pett

Inskickad av oscar_pett den 08/10 -06 10:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta har hänt: Olimar ska ut i rymden och krashlandar på en främmande planet. 30 av skeppets delar sprids ut i planeten. Där är det små vänliga varelser som heter Pikmin. Dom hjälper Olimar så han kan komma hem igen.
Spelets början: När Olimar kommer tillbaka så har företaget som han jobbar för tagit ett lån på 10000 pokos och dom kan inte betala tillbaka det. Dom tog detta lån pga att den ny anställde Louie skulle ut på sitt första uppdrag att frakta guldmorötter. Då kom det rymdkaniner och åt upp allt. Det var en stor förlust och dom var tvungna att ta lånet. För att betala tillbaka det så ska Olimar och Louie tillbaka till planeten som Olimar kraschlandat på och hämta skatter där. Vad man gör i spelet: Du ska försöka hitta skatter med hjälp av Pikmin. Dom ska bära skatterna till skeppet. Du kan ha upp till 100 Pikmin med dig samtidigt och så ska man möta monster påplaneten och så är det monster man ska möta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är väldigt bra. Det är längre än första. Jag tycker det är roligare också. Det förra gick det på tid att man hade 30 dagar på sig (dag mätaren visas högst upp) men nu går det inte på tid. Det finns vanliga äventyret och så går det att få Challenge mode lite in i spelet. I Challenge mode så finns det olika banor så ska man få poäng genom att samla skatter.

Betyg till spelet
Grafik: det är jättebra bakgrunder och Monstrena är också bra gjorda. Dock inte världsklass.

Spelkänsla: det är bra kontroll. Men ibland när man går förbi saker så kan Pikmin börja bära dem när man inte vill det. Man kan få bort dom från saken med B.

Ljud: ljudet är bra. Det är inga större fel på det. Men också inte Strålande.

Hållbarhet: äventyret är jättelångt. Sedan så kan man spela Challenge mode.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8