Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPikmin

GameCube
Pikmin
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  14 juni 2002
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  116
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av StimmareN den 31/03 -05 20:56

Här kommer ett Tips om hur man klarar den sista bossen på Pikmin.

Emperor Bulblax vaktar spelets sista del till rymdskeppet och är verkligen en mardröm för alla Pikmin. Han kan utan problem sluka 100 Pikmin i ett nafs, så försiktighet är A och O här!

Ett sätt att ta kål på honom är att i runda slängar använda 20 gula och 80 röda Pikmin Hämta först bombstenarna som finns i närheten av bossen med de gula Pikmin. Om du har hjärta till det ska du därefter kasta ut en gul Pikmin som bär en bombsten på arenan där Emperer Bulblax går,och därefter ställa dig på behöverigt avstånd och avvakta. Emperor Bulblax kommer förmodligen att nosa upp den gula Pikmin, svälja den samt bombstenen och därefter stanna upp ett ögonblick för att hämta sig från explosionen i magen.
Samtidigt som detta sker ska du samla ihop ditt gäng med röda Pimin och använda C-spaken för att beordra dem att anfalla bossens ben, alternativt kasta dem i hans ansikte. Se bara till att du inte låter dem arbeta för länge, då blir det ett platt slut av det hela. kalla tillbaka dem så fort du ser att Emperor Bulblax börjar kvicka till.

Denna strategi är inte lika lätt att genomföra när bossen förlorat halva livet och börjar hoppa, men om du har tåla mod och inte tar några risker ska du se att han då och då sväljer att fortsätta svälja en Pikmin med bombsten.

Fusket har betyget 5.4 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

karl57 den 10/07 -06 11:36
hur kommer man förbi till bossen?

karl57 den 10/07 -06 11:37
hur flytar man lådan?

karl57 den 10/07 -06 11:40
jag kan inte komma på hur man gör för att komma till sista bossen

Cheatboy den 29/09 -06 15:14
Hallå! Du har härmat fusket från Club Nintendo Magazine Nr 4 2002 sida 31! Sak samma jag har inte spelet men jag ska skaffa.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.