Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

GameCube
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    80
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/05 -05 09:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med trimmad bil. Sen får man uppdrag utav en tjej, som är att köra ett race. Vinner man det får man köpa en otrimad egen bil. Den ska man försöka trimma på bästa sätt så man vinner fler race. Och man har också statsdelar. Så om man klarar alla race i den första stadsdelen så låser man upp en ny med nya banor. (dock det kommer nya banor på den gamla med) Sen kan man stila sin bil mycket, jag rekomenderar detta spel till bil-fans.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det var kul i början. Dock var jag dålig och fick börja om 2 ggr. Men nu har jag komit en bit men har slutat köra spelet. Det har många banor och det som är bättre med de här spelet en med Need for speed underground 1 är att man kör fritt i stan och åker in i olika bil affärer. Och man har också pengar då som man köper grejer till sin bil då. Pengar vinner man efter race.

Betyg till spelet
Grafiken på nintendo var hyffsat bra. Men kan nog bli bättre. Spelkänslan var sådär, man får ju inte så mycket utav det genom att köra bil. Ljudet tycker jag var bra, med många bra rock låtar. Men däremot så gillade jag inte arenben så mycket. Sen hållbarheten är sådär! Jag har haft spelet i ca 5 månader och just nu har jag tröttnat på det. Men till alla bil-fans så rekomenderar jag spelet.

Totalbetyg: 7 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6