Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

GameCube
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    54
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.9

Speltest av F_R_E_D_D_Y

Inskickad av F_R_E_D_D_Y den 28/03 -06 20:27

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så köper man, trimmar och stylar en egen bil som man kör race med man blir även jagad av polisen. Man tar sig upp för en speciell lista som är kallad blacklist där finns det 15 olika racers och för att kunna möta dom måste du köra ett antal race och events. För er som har spelat NFSU2 så kan man inte ha lika mycket styling i detta spel men det är ändå lika roligt, det kan jag lova.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är jätte roligt jag gillar att förstöra för polisen och styla min bil. Jag tycker att spelet bara blir svårare och svårare men roligare och roligare. Jag gillar också att polisen ökar i svårighets grad det vill säga att det blir svårare att komma undan polisen. Jag tycker även om att min favorit bil äntligen har kommigt med och min favorit bil är Mercedes SLR McLaren för er som vill ha den så måste ni besegra blacklist member 3!

Betyg till spelet
Jag tycker att det är en bra grafik men det kan hända att den blir lite konstig då och då. Men spelkänslan är där emot bra för det känns som om man själv kör i bilen. Ljudet är också bra man hör väldigt mycket. hållbarheten är rätt så bra för som sagt grafiken blir lite konstig då och då. Men spelet är väldigt roligt så skaffa er det!!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10