Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

GameCube
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    54
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.9

Speltest av _Luigi_

Inskickad av _Luigi_ den 12/01 -06 19:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar som en streetracer förare som polisen har satt som nummer 1 på Blacklist ( Blacklist är listan på alla biltjuvar som har lyckats ta sig ur polisen grepp, och som är extremt eftertraktade av just Polisen). Du börjar med en BMW som du sedan får köra med mot din stora ärkerival Razor. Loppet funkar bra ända tills din motor kraschar ihop. Razor tar sedan bilen och använder den till att bli nummer 1 på Blacklist. Mia din vän i det här spelet har kommit fram till att Razor hade fifflat med din motor, och du måste nu ta tillbaka din bil från Razor. Men då måste du se till att bli nummer 1 på Blacklist. Men det är inte det allra lättaste...

Vad jag tycker om spelet
Jag själv som är en mycket inbiten need for speed spelare, tyckte att det här spelet har varit det bästa i deras sortiment av spel. När man väl har börjat spela går det knappt att sluta. Det stora pluset i det här spelet är helt klart alla bilar man kan använda. Tänkt dig själv att köra runt med en Porsche Carrera GT eller en Lamborghini Gallardo. Detta är bara ett fåtal av alla superbilar du kan köra med för att bli nummer 1 på Blacklist. Det stora minuset i det här spelet om man kan vara kritisk åt det är stylingen av bilar. Man kan såklart byta delar på bilen men det är knappt hälften av vad man kan göra i need for speed underground 2. Det är såklart inget styling spel direkt, men det skulle vara kul om dom kunde ha lagt mer tid åt just stylingen. Bilen ska ju faktiskt bli ens egna personlig bil och då vill man helst ha mycket delar att röra sig med. Annars tycker jag att det här spelet har körkänsla som inte man kan hitta nåt annat spel som har och polisjakterna är extremt roliga. Det är ganska kul att dra in i en "rodeblock" och se polisbilarna flyga åt alla håll...

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är extremt bra. Dom har verkligen lagt ner tid på denna del. Det måste vara svårt att få en hel stad att bli så snyggt animerad. Och bilarna är mycket bättre animerade än i dom i dom förra spelen. Det är också väldigt bra att man nu ser in genom rutan på bilarna så man ser hur som ser ut inuti. Det ger mer verklighetsintryck på just bilarna.
Spelkänslan är fenomenal men inte helt fulländad. Man kan märka det ibland när man till exempel kör bilen. När man använder Nos ( Nitrosoxyd) så kan det helt plötsligt inte styra åt vänster. Det är små missar som man kan leva med.
Ljudet är väl sådär, Motorljuden är mycket välgjorda men musiken i spelet är inte särskilt bra. Men det beror ju också på vad man har för musiksmak.
Hållbarheten är mycket bra. Man får många spelglada timmar framför konsolen och man vill inte stänga av det. Det lilla minuset är att som alla Need for Speed spelena, att dom är för korta. Det roliga tar faktiskt slut ganska fort ( Nu syftar jag på Carrer Mode). Men istället när man har klarat carrer kan man ge sig på dom andra utmaningarna som finns i spelet.
Till sist kan jag bara säga att det här spelet är ett mycket bra spel. Jag rekommenderar det för alla som är bil och racingintresserade.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9