Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

GameCube
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    54
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.9

Speltest av black_burito

Inskickad av black_burito den 30/12 -05 00:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Det häftigaste racingspelet på marknaden!!! Need for Speed Most Wanted går ut som vanligt på att köra bil genom häftiga racingbanor. Du kommer tävla i tuffa utmaningar (Challenges) och Karriärläget (Career Mode). Och kanske det häftigaste av allt: Bli jagad genom staden av Poliser! Ta upp en polisjakt och kör ifrån dom med alla finesser din bil kommer att ha. Det sättet man tävlar på är Streetracing. Jättetufft!

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är fantastiskt! Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv kört ett sådant roligt bilspel någonstans. Racingandan slutar aldrig i detta fartfyllda spel. Bilarna kör förbi i rasande fart och på motorvägarna i detta spel så är det du, ja... du som ska bli The Most Wanted (Mest efterlyst) av dom alla!

Betyg till spelet

Grafik: Grafiken är helt fantastisk! Bilarna i spelet ser näst intill verkliga ut. Miljöerna är inte sämre. Och dom små kortfilmerna är verkliga. jag kunde knappt se om det var animerat eller verkligt.

Spelkänsla: Makalös! Vad kan vara roligare än att tävla på vägarna med bilar som BMW, Porsche, Corvette, Viper, Mercedes Benz, Lamborginhi osv.

Ljud: Maginifico! Riktiga soundtracks från EA som verkligen är perfekta. Rap och rock m.m har EA att bjuda på i detta spel.

Hållbarhet: Superb! Karriärläget är jättekul!! Det klarar man inte ut på några dagar. Och när du väl har tröttnat på spelet som är efter ett väldigt bra tag så spelar du med en kompis! Ju fler desto bättre.

Jag rekommenderar detta spel till 120% Jag lovar dig, du ångrar dig inte!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10