Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metroid Prime

GameCube
Metroid Prime
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 mars 2003
  • Utvecklare
    Retro Studios
  • Antal ägare
    379
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Speltest av SunZyl

Inskickad av SunZyl den 05/09 -05 15:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om prisjägaren Samus Aran, och vem hon är vet nog alla så det behöver vi inte gå in på. Hon ska ännu en gång rensa universum från en massa skumma rymdvarelser. Det börjar på Space Pirates rymdbas där hon av en eller annan skum anledning befinner sig. Hon springer runt där inne, skjuter fiender, och dödar till sist bossen. Då, av någon anledning, håller rymdskeppet på att sprängas. Hon flyr och ser Meta-Ridley, en omgjord variant av den gamla bossen Ridley. Sen börjar det riktiga äventyret

Vad jag tycker om spelet
Space Pirate Mothership är en rätt kul bana. Den sista roliga utposten mot ett av jordens mest överreklamerade och långtråkiga spel. Den är väldigt enkel. När man klarat den kommer man till Chozo Ruins, ett sumpträsk eller nåt i den stilen, där jag vinglade runt i ett antal timmar. Och det bara fortsätter så, med ännu tråkigare banor, ännu mer idiotiska pussel och ännu fler gratispoäng tack vare lysande grafik. Att styra Samus är helt hopplöst. Hon går inte dit man vill, och man måste hålla in R för att kunna sikta själv.

Betyg till spelet
Grafik;10 Den är helt underbar, och effekter såsom imma på glaset när man står under vatten ser riktigt snyggt ut. Bossarna är i regel rejält coola. Det här, och musiken, är nog det enda som är bra i det här spelet.

Spelkänsla;5 På grund av den korkade kontrollen, med Lock On-siktet i spetsen.

Ljud;10 Också, liksom grafiken, väldigt härlig.

Hållbarheten;3 Nästintill obefintlig. Man tröttnar snabbt på det, även om man kan tycka det är rätt kul precis när man skaffat det.

Avslutningsvis ett dåligt spel med bra grafik och ljud. Jag varnar för detta spel.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 6