Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metroid Prime

GameCube
Metroid Prime
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 mars 2003
  • Utvecklare
    Retro Studios
  • Antal ägare
    379
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Alla Chozo Artifacts

Inskickat av ante10 den 02/03 -10 22:12

Alla Chozo Artifacts i nummerordning:

1. Artifact of Truth: Den finns på Tallon Overworld i Artifact temple. Du kommer hitta den om du letar där runt omkring alla statyerna.

2. Artifact of Strength: Den finns i Magmoor Caverns i Warrior Shrine. Om du ska till Warrior Shrine så gå till Monitor Station och gå till ingången till Transport Tunnel A så finns det en plattform på vänster sida om ingången. Hoppa upp på den och sen ovanför taket på bron som leder till en Spinner Device. Aktivera den med Boost Ball och sen fälls en bro ut. Bron leder till en gång som leder till en dörr som i sin tur leder till Warrior Shrine där den andra Artifacten är.

3. Artifact of Elder: Den finns i Phendrana Drifts i Control Tower. Du behöver gå in i tornet ovanför East Tower och leta efter ett ihåligt fönster fullt med is. Smält isen med Plasma Beam och sen skjuter du en missil mot det röda på botten av ett torn som sticker ut bredvid Control Tower. Då faller tornet och öppnar en ny väg som leder till Artifact of Elder.

4. Artifact of Wild: Den finns i Chozo Ruins där du möter Flaahgra (Sunchamber), men du måste besgra först Flaahgra. Spela lite mer, ta vägen genom Suntower och besegra tre Chozo Ghosts och sen är Atifact of Wild så gott som din (den är ovanpå resterna efter Flaahgra).

5. Artifact of Lifegiver: Den finns på Chozo Ruins i Tower of Light. Du kommer behöva Gravity Suit för att den finns under vatten och ni som inte har Gravity Suit vet vad jag pratar om. Hursomhelst, under vattnet ska det finnas en lila dörr som leder till Tower Chamber där Artifacten finns.

6. Artifact of Warrior: Finns i Phazon Mines, Elite Research. I en glasbur finns det en muterad pirat som sover stående upp. Denne pirat heter Phazon Elite. Väck honom med en Power Bomb och besegra honom så kommer Artifacten.

7. Artifact of Chozo: I Tallon Overworld finns den i det stället där du hittar X-Ray Visor (Life Grove). Nära vattenfallet finns det ett ställe där du kan hitta en Bomb Slot. Placera en bomb där och sen använder du Spinner Device för att rotera fram en plattform från en pelare (eller nåt liknande, men ni vet väl vad jag menar). Ett litet rum kommer dyker upp i vattnet där Artifacten finns. Hoppa på pelaren och sen kan du få tag på Artifacten.

8. Artifact of Nature: Finns i Magmoor Caverns, Lava Lake (för att du ska förstå det jag pratar nu om bättre så ska du gå in i Lava Lake från Lava Tunnel). Inuti stenpelaren som du ser när du kommer in finns Artifacten. Den tar du sönder med en supermissil eller några vanliga missiler.

9. Artifact of Sun: Finns i Phendrana Drifts, Chozo Ice Temple. Leta efter den stora Chozo-statyn. Smält isen som rinner ner till händerna. Efter det så förvandlar du dig till Morph Ball och hoppar ner till händerna. Sedan sprängs ett lock som leder till en tunnel som du måste andvända Morph Ball till för att kunna komma igenom. När du är framme så är Artifacten framför dig.

10. Artifact of World: Finns i Chozo Ruins, Elder Chamber (du måste gå dit från Hall of Elders). Ovanför Chozo-statyn i Chamber of Elders så finns det en Bomb Slot som är låst av ett rött lock tillsammans med två andra låsta Bomb Slots. Skjut med Plasma Beam för att låsa upp låset och hoppa in dit som Morph Ball och placera en bomb där. Sedan kommer Chozo-statyn att flytta på sig och en vit dörr som leder till Elder Chamber dyker upp under statyn där den tidigare var. Öppna dörren med Ice Beam och där inne finns Artifacten.

11. Artifact of Spirit: Finns i Storage Cave. Du måste ta dig dit från Phendranas Edge. Storage Cave hittar du bakom en stenvägg som du kan ta hjäp med att hitta med Thermal Visor eller X-Ray Visor. När du har hittat dörren så skjuter du den med Plasma Beam och sen har du kommit in i Storage Cave där Artifacten finns.

12. Artifact of Newborn: Finns i Phazon Mines, Phazon Mining Tunnel. När du är nära slutet av Morph Ball-tunneln så finns det två vägar. Den väg som leder till Fungal Hall A är till vänster och en annan väg som leder till Artifacten är den till höger, men den vägen är full av stenar som du måste spränga bort med bombs.

Fusket har betyget 8 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.