Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Power Tennis

GameCube
Mario Power Tennis
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    25 februari 2005
  • Utvecklare
    Camelot Software Planning
  • Antal ägare
    123
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.1

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 26/09 -09 20:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är ett tennisspel i "Mario-stil. Man spelar tennis som Mario och hans vänner. Man kan spela enstaka matcher, turneringar eller specialbanor. Till skillnad från tidigare Mario Tennis-spel, så kan man i detta spel få uppgraderingar på sina slag, man kan välja att bli bra på att attackera, eller på att försvara. Spelet innehåller också en massa upplåsbara saker som gör spelet ännu större. Till exempel karaktärer, banor, etc.
Nytt för det här spelet är också att man kan slå så kallade "Power"-slag; detta kan du göra varje gång ditt tennisracket lyser.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är helt ok. Det är inte exceptionellt bra, men det duger helt klart. Det finns mycket att göra och om man gillar tennis så är detta det allra bästa alternativet till gamecube. Det som sänker spelet är att det blir lite enformigt, det borde finnas ännu mer saker att göra, man kan tröttna efter ett tag, trots de många funktionerna som inte funnits i tidigare spel.

Betyg till spelet
Grafiken är helt ok för Gamecube-grafik; den ger jag 8/10. Ljudet och musiken är i sann Mario-anda; den får 9/10, då all Mario-musik brukar vara bra. Spelkänslan är också bra, lätt kontrollerbara karaktärer, med mera; den får 9/10. Hållbarheten är den del som är lägst med detta spel, som jag sa, man kan tröttna ganska lätt; den får enbart 6/10.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9