Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Party 6

GameCube
Mario Party 6
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    18 mars 2005
  • Utvecklare
    Hudson Soft
  • Antal ägare
    177
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.3

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 22/12 -05 01:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är det sjätte spelet i serien Mario Party. Även denna gång är handligen ungefär detsamma. Det går ut på att samla stjärnor och mynt. Man går runt på ett spelbräde och efter varje runda spelar alla ett minispel. Det som är unikt med denna version är att man får med en mikrofon. Men den kan man spela minispel och också göra andra roliga saker. Det finns förstås mängder med nya minispel och andra saker i detta spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är riktigt bra gjort. Det är inte ofta man ser så välgjorda och roliga spel. Det bästa är att det finns så många minispel och att det räcker så länge. Att använda en mikrofon är bland det roligaste jag gjort någonsin. Själva känslan att kontrollera sin karaktär med sin röst slår det mesta. Detta är helt klart ett kanon spel.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är mycket bra. Det passar Gamecube mycket bra. Ibland kan det dock vara lite dåligt. Spelkänslan är mycket bra, man kan alltid kontrollera sin karaktär, men vissa minispel har lite krånglig styrning. Ljudet är också mycket bra, många roliga Nintendo låtar. Detta spel räcker länge, hållbarheten är nämligen jättebra. Det finns alltid saker att göra, eftersom det är så många minispel.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8