Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Party 5

GameCube
Mario Party 5
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    5 december 2003
  • Utvecklare
    Hudson
  • Antal ägare
    309
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/05 -05 19:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet går ut på att spela Mini-spel och vinna fram nya mini-spel m.m. Det mesta av spelet utspelar sig på ett spel bräde, (som ett sällskaps spel) fast i ett GameCube... Du kan välja bland många olika gubbar som t ex. Mario, Toad, Koopa Kid, Boo m.m. Du kan spela tillsammans med upp till fyra av dina vänner i ett vanligt Party Mode eller du kanske har lust att spela en mini-spels turnering?

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte att detta är en lika värdig uppföljare i spelserien som Mario Party 4 är. Det är stört skön grafik och härliga ljud. Men roligast av allt är att spela mot dina vänner och spela en mot en eller dela upp er i lag mot varandra. Det finns över hela 70 NYA mini-spel i Mario Party 5! Och det kan ta tid att låsa upp allihopa =)

Betyg till spelet
Grafik (7): härlig och skön grafik, men inte helt komplett ännu, men det passar hur bra som helst till Mini-spelens miljöer. Spelkänsla (7): hur bra som helst, men det kan bli en del styrnings problem ibland. Ljud (9): spelets starka sida är ändå ljuden och den underbara musiken i spelet - som du aldrig tröttnar på ^^, hållbarhet (8): det är svårt att klara Bowser och att låsa upp alla mini-spel…

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7