Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Mario Party 4

GameCube
Mario Party 4
 • Genre
  Pussel
 • Releasedatum
  29 november 2002
 • Utvecklare
  Hudson
 • Antal ägare
  326
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 07/01 -10 09:00

Handling / story / vad man gör i spelet
I Mario Party 4 så spelar man på ett spelbräde. Det finns många olika som t. ex. tivoli-brädet o.s.v. Man har en tärning som man ska hoppa på och då får man ett nummer så får man se hur många steg man får gå. När alla har gått så spelar man ett minispel. Det är så man får mynt. Man samlar också på stjärnor som också kan göra så att man vinner.

Det finns hur många roliga minispel som helst i spelet, där man ska göra de mesta galna sakerna. Man behöver inte heller gå in på det spelläget där man sitter med ett spelbräde för att spela dem. Utom man kan själv gå in på en meny och välja vilket minispel man vill spela.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt kul. Det skulle dock vara roligare om det fanns fler Nintendo-karaktärer att välja mellan. Men så länge de har Wario så är jag nöjd. Spelets grafik är lite sådär. Det känns lite kantigt även fast detta är det första Mario party spelet som kom ut på Nintendo GameCube.

Kontrollen känns helt okej förutom i menyerna för där kan det kännas lite små segt. Men i minispelen så fungerar kontrollen utmärkt. En till bra grej är att man kan spela upp till fyra andra spelare. Men en negativ sak är som i många andra Nintendo-spel är det att det inte finns något onlineläge i spelet. Det kan göra så att man känner sig lite smått ensam.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är som sagt lite för kantig för min smak men ändå så kan jag inte vara för hård emot den eftersom att det är ett sånt gammalt spel.
7/10

Spelkänsla: Det är en riktigt bra spelkänsla och jag gillar den skarpt.
9/10

Ljud: Ljudet är inte lika störigt så som i många andra spel som liknar detta.
8/10

Hållbarhet: Det finns så många olika minispel att välja mellan och du kommer nog att vilja spela spelet igen och igen och det är perfekt spel om du vill ha kul med dina vänner nu när det är vinter.
8/10

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9