Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Party 4

GameCube
Mario Party 4
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    29 november 2002
  • Utvecklare
    Hudson
  • Antal ägare
    326
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.8

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 11/09 -09 14:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett klassiskt Mario Party-spel, det fjärde i serien. Man spelar som Mario och hans vänner på ett bräde. Man går runt och samlar mynt och stjärnor. Den som har mest stjärnor när spelet är slut vinner, en enkel idé men med massa finesser. Efter varje runda på spelbrädet spelar man nämligen ett minispel. Vinnaren får en viss summa pengar man sedan använder för att köpa stjärnor med. I det här spelet finns det mängder nya minispel, nya spelbräden och nya föremål, allt för att det ska bli så spännande som möjligt, allt kan hända i Mario Party.

Vad jag tycker om spelet
Personligen har jag alltid gillat Mario Party spelen och denna håller helt klart standarden. Massa nya roliga minispel och massa nya funktioner på brädena, det finns många spel i serien men detta spel känns ändå unikt. Hittar inte mycket negativt i detta spel, hade önskat att det varit fler spelbräden även om det är många som det är, men det gör jag i varje Mario Party-spel, man kan inte riktigt få nog helt enkelt. Ett mycket bra spel sammanfattningsvis.

Betyg till spelet
Grafiken var extremt bra när spelet var nytt, det här är det första Mario Party-spelet till GameCube och jag vart helt fascinerad när det kom. Om man sedan jämför det med senare GameCube-spel så håller det fortfarande bra standard, jag ger det 8/10.

Ljudet är som vanligt i riktig Mario-stil, roliga ljud och glada låtar, som det ska vara helt enkelt, jag ger det 9/10.

Spelkänslan är som i de flesta Mario Party-spel enkel och smidig, man har aldrig problem att kontrollera sina figurer, den får hela 10/10.

Hållbarheten är bra den med, eftersom det finns så många minispel så tröttnar man inte lätt, jag ger den 8/10.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10