Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Party 4

GameCube
Mario Party 4
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    29 november 2002
  • Utvecklare
    Hudson
  • Antal ägare
    326
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av iPodnano155 den 04/03 -09 07:46

När man klarat story på en bana till exempel Toads Midway Madness som Toad har byggt kommer man möta Toad i ett minispel. Det gäller alla banor, nu ska jag berätta hur man gör på dem spelen.

Toads minispel: Där gäller det att slå så många minibowsers du kan se. En minibowser ger 1 poäng. Men någon gång kommer det att komma Bowser! Se till att hålla ett öga på Bowser för att om du slår honom ger han hela 3 poäng! Den som får mest poäng vinner.

Boos minispel: Där ska du möta Boo i memory med 3 kort. Det gäller att ha 3 likadana kort men om du hittar en Pink Boo i kortleken blandas alla korten om!

Koopas minispel: Är att få 4 Koopashells i 4 hål är alla Koopaskalen i hålen kommer du till nästa bana. Desto högre upp i nivå du kommer desto svårare blir det!

Shy Guys minispel: Är att hitta den pusselbiten som ser annorlunda ut. Det kan vara rätt svårt för alla 5 bitarna rör sig i en väldigt snabb pose här är ett tips: pausar du är det lättare att se vilken som är annorlunda. Hoppa på den sten som du tror är rätt. Först till 3 vinner.

Goombas minispel: Är att göra Ground Pound på ett spelmynt. Alltså  få så hög poäng som möjligt du kan få minus och plus minus vilket innebär att du får minus poäng. Först till 50 poäng vinner.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.