Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart: Double Dash!!

GameCube
Mario Kart: Double Dash!!
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    856
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av johja

Inskickad av johja den 24/01 -07 21:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kan vara massa figurer från mario, sen väljer man en bil och kan köra race i olika kupper, det finns lådor på vägen och om man åker in i dom får man nått som man kan använda mot motståndarna eller för att tex åka snabbare. Det finns olika stora karaktärer som tex Bowser som är en stor och Koopa är liten och Mario är medel. Alla viktklasser har olika bilar som passar dom som är i den viktklassen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är kul men lite tjatigt efter ett tag om man spelar för mycket eller om man är för bra. Gubbarna är ganska roliga och alla har olika personlighet fast man kanske inte märker det så lätt. En dålig sak med spelet är att det bara finns fem kupper och att man efter ett tag kan alla banor utantill plus alla genvägar.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra, man ser vad som händer och olika saker men den kunde ha varit bättre. Spelkänsla är det inte så mycket för man ser liksom bara en bil som man styr, man kanske blir arg om man åker av banan eller blir tacklad men inte mycket mer. Ljudet är ganska tråkigt eftersom det är i stort sett samma hela tiden.

Totalbetyg: 6 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 4