Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart: Double Dash!!

GameCube
Mario Kart: Double Dash!!
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    856
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av 256

Inskickad av 256 den 21/12 -05 17:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Som vanligt så vinner man fram olika banor och olika spelgubbar. När man kör en player så kan man ha två stycken spelgubbar att köra med. En kör och en som står bakom och slänger saker på motståndarna så att motståndarna kollapsar. Man kan vara olika gubbar som tillexempel Mario, Bowser, Yoshi och Donkey Kong och många andra spelgubbar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra. Man tröttnar inte på spelet. Man kan hålla på och spela det rätt så länge innan man blir trött på spelet. Ni som gillar Gamecube med racingspel kommer att gilla detta spelet. Banorna är roliga att köra. Det är inte så svårt att förstå sig på spelet. Det är jätteroligt.

Betyg till spelet
Grafiken får en åtta för att tecknaden inte hänger efter bilen när man kör. Spelkänslan får en nia för att det är roligt att spela spelet. Det är också roligt att köra två player också. Ljudet får en sjua för att när man sladdar till så hörs det ingenting men när man kör vanligt så hörs det bra. Hållbarheten får en nia för att jag tappade det en gång men det funkade ändå.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9