Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart: Double Dash!!

GameCube
Mario Kart: Double Dash!!
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    856
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/12 -05 21:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Hela spelet är en tävling på olika banor. Man väljer svårighetsgrad genom att välja vilken kubik man vill ha på motorn. Sedan väljer man två karaktärer som man tävlar med. Varje karaktär har olika specialförmågor, som är delat i par (ex. Mario och Luigi kan få eldbollar). Sedan väljer man vilken bil man vill ha (beroende på vikt). Till sist väljer man vilken kup man vill köra. Varje cup innehåller fyra banor. Målet är att få guld på alla kupper på alla svårighetsgrader. För varje guld du får belönas du med en ny bil, cup, mm. Sedan när du kör så kör du som ett helt vanligt bilspel, men det finns lite hinder. När du kör över en låda med ett frågetecken på, får du en sak som du använder för att påverka din position (ex. en svamp för lite turbo, bananskal att lägga i vägen för motståndarna, mm).

Vad jag tycker om spelet
Det är helt suveränt. Jag tröttnar aldrig på det. Har haft det i nästan ett år nu och det håller fortfarande. Blir ännu roligare om man är fler som spelar. Blev positivt överraskad med att det var två stycken karaktärer man kör med. Det öppnar för nya möjligheter. Man kan nu vara dubbelt så många när man spelar när man delar bil.

Betyg till spelet
Grafiken: Helt enkelt suverän. Passar alldeles utmärkt för Mario Kart. Uppgraderingen från Mario Kart (Nintendo 64) behöver inte vara bättre.
Spelkänslan: Underbar. Man fastnar helt i spelet.
Ljud: Perfekt ljudmiljö för Mario Kart. Går inte att förättra på något sätt.
Hållbarhet: Har spelat det i nästan ett år och det håller fortfarande. Det är väldigt sällan jag är trött på det.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10