Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart: Double Dash!!

GameCube
Mario Kart: Double Dash!!
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    856
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av Ludo3

Inskickad av Ludo3 den 13/12 -05 20:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Kör genom banorna, skjut ner dina motståndare med bland annat skal och bananer. Det är vad man gör i Mario Kart: Double Dash. I det gamla Mario Kart till Nintendo 64 kan man bara köra med en karaktär åt gången, men nu kan man köra med två stycken (på en gång!). Det finns fler karaktärer, bilar och banor. Det finns även nya Battle mode banor.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra, håller länge och är riktigt roligt. Först var jag skeptisk till att man kunde spela med två karaktärer samtidigt, men när jag provat det hos en kompis lånade jag pengar av mamma och köpte det dagen efter. Nu tre månader senare har jag klarat ut spelet, men upptäcker hela tiden nya saker på banorna.

Betyg till spelet
Ljudet kunde varit bättre, men det är bra som det är. 100% spelkänsla om du frågar mig. Grafiken är riktigt bra och man kan urskilja små detaljer. Ibland när jag spelat 1 till 2 timmar och jag inte har klarat något byter jag spel. Efter en 1/2 timme kan jag inte låta bli att sätta i min Mario Kart skiva igen. Med andra ord: Spelet håller och är ett av de bästa racingspel Nintendo har gjort!! (Tycker jag)!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10