Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart: Double Dash!!

GameCube
Mario Kart: Double Dash!!
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    856
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/05 -05 11:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Alla välkända Mario karaktärer är återigen tillbaka i ett nytt fantastiskt bil-spel, precis som sin föregångare till Nintendo 64. Det finns mängder av nya bilar, banor och även en del karaktärer att låsa upp. Du kan tävla i många olika cuper på de olika svårighets-graderna 50cc, 100cc och 150cc. Det helt nya i detta Mario Kart spel, är att du inte bara väljer en karaktär som kör bilen. Utan en som kör och en som använder item (det går att byta mellan de två karaktärerna medans du kör). Och bilarna ser inte längre ut som go-karts, förutom en del. Det finns olika viktklasser på de olika spelbara karaktärerna, som gör att de bara kan åka speciella bilar som passar med deras vikt. Varje karaktär har ett eget special item, förutom två karaktärer som kan få alla de andras special item. De flesta karaktärerna har även som bekant egna "hemma banor" också i detta spel precis som i Mario Kart till Nintendo 64.

Vad jag tycker om spelet
Spelet i sig är helt ok, men jag är inte helt nöjd med resultaten av spelet. Karaktärerna är det inget fel på igentligen, utan det jag stör mig mest på är ban-designerna. De är väl bra banor men för lite detaljer, om de kunde gjort något extra åt det så kunde detta spel mycket väl blivet ett av de största racing-spelen någonsin. Jag älskar alla olika karaktärer och deras egna special item (faktiskt en riktigt bra idé), och alla nya upplås bara go-karts och karaktärer samt cuper. Men jag tycker fortfarande att de kanske skulle väntat en liten stund till innan de släppte spelet, och tänkt igenom alla missar som faktiskt finns. Men det är trots allt ett väldigt roligt racing-spel, minst lika kul som det till Nintendo 64, så alla som älskar Mario och han vänner är detta ett självklart val till spelhyllan.

Betyg till spelet
Grafik(6):En härlig och vacker grafik grund, men det går faktiskt att göra bättre. Men grafiken spelar inte så stor roll i detta underbara racing-spel som tur är. Spelkänsla(7):Lätt och lättlärd styrning i sig, men det kan bli lite problem ibland, och det är inte särskilt bra när det gäller bil spel. Ljud(9):Underbara låtar med stor variation som anpassar sig till de olika banorna. Även sköna karaktärs röster gör detta till ett riktigt toppen spel. Hållbarhet(6):Många cuper att klara, och mycket att låsa upp. Men det enda som håller i längden är flerspelar läget, och 150cc svårighets-graden.

Totalbetyg: 7 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7