Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Star Wars: The Video Game

GameCube
Lego Star Wars: The Video Game
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  37
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.8

Speltest av zzero7

Inskickad av zzero7 den 02/01 -06 00:22

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet så börjar man som Qui-Gon och Obi-Wan Kenobi, man börjar på ett ställe som heter Dexters Diner. Det här spelet går typ ut på att man ska klara banor och få pengar. För pengarna kan man köpa gubbar, extras, hjälpmedel m.m. Där man köper saker så kan man också skriva in koder, som jag inte gör. Man kan också köra 2 st spelare när man vill och det är bra, sen kan man också hoppa ut när man vill, fast det är bättre att spara först. Sen finns det också free play, och det är att man kan köra med vilken gubbe som helst på en bana, fast man måste ha klarat banan innan man gör det. Det är roligt att man kan köra episod 1 och 2 och 3.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättekul, även om det är lego. Det är mycket roligare är Star Wars Rebel Strike Rogue Squadron 3. Okej Lego Star Wars är mycket mycket roligare än det. Sen tycker jag om det med free play för att det är jätteroligt att köra en bana som man måste vara några tråkiga gubbar kanske, och då är det väldigt roligt att man kan vara vem som helst som man låst upp på den banan. Det finns bara en sak som är dåligt och det är att man måste klara av en bana eller köpa en sak för att kunna spara. Men annars är spelet superbra.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra för att vara lego, så den får en 8:a av mej.

Spelkänslan beror ju på lite, men den får faktiskt en 8:a av mej.

Ljudet är jättebra för man hör när skott skjuts iväg och när lasersvärden tänds, det låter som i filmerna. Så ljudet får en 9:a av mej.

Hållbarheten får en 9:a för att jag har snart klarat ut spelet, men vad gör det när man har free play.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8