Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Star Wars: The Video Game

GameCube
Lego Star Wars: The Video Game
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  37
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Presto den 09/01 -06 09:46

Okej, det finns ju en dörr brevid epiosod III med ett "?" på. Man öppnar den genom att: När du tar mynt på banor kommer det upp en mätare med tio svarta mynt. När du tar mer pengar fylls mätaren på med guldiga mynt. När den är helt fylld och börjar åka fram och tillbaka har du tagit tillräckligt med mynt. När du har klarat spelet och mätaren fortfarande åker upp och ner får du en del till ett stort skepp (17 delar).

Om du lyckas ta tillräckligt mycket pengar på alla banor, så du får alla delar till det stora skeppet, kan du gå in i dörren med ett "?" på. I den dörren är det en jätte enkel bana men massor med pengar!! Det är lite olika saker (men lätta) som du behöver göra. I ett rum finns det massor med klossar, dom gula ska bilda "L" osv. till det står LEGO. Då ramlar det ner med massa mynt från taket.

För att få mycket pengar kan du också: På alla banor finns det minikit (vita delar) du hittar 10 sådana på en bana, och om du har svår att hitta  dom kan du köpa en "minikit detektor" i Dexters Diner. Efter bana så börjar ett skepp byggas. En del på skeppet = en minikit. Om du har hittat alla minikit på en bana belönas du med att efteråt när hela skeppet är ihop byggt sprängs det och du får 50tusen!!

                                                  Hoppas jag vait till hjälp!

Fusket har betyget 6 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

ZortoX den 21/04 -06 20:08
jaapp du har "vait" till stor hjälp :P

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.